06.05.2021

U 09:46 zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi na Jadranskoj magistrali u Njivicama. Na intervenciju je izišla JVP ŠIbenik s četiri vozila i jedanaest vatrogasaca. U nezgodi su sudjelovala četiri osobna vozila i dva kombi vozila. Četiri osobe su ozlijeđene, a na vozilima je veća materijalna šteta.

Intervencije

  • U 17:52 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u blizini auto-kampa u Lozovcu. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i DVD-a: Bilice, Zaton, Šibenik, Skradin i Brodarica s 7 vozila i 23 vatrogasca. Požar je zahvatio travu, nisko raslinje, borovu šumu i nekoliko hrpa smeća na površini od 2,5 ha. Požar je ugašen u 20:19.
  • U 17:08 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Žaboriću. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i DVD Grebaštica s dva vozila i šest vatrogasaca. Radilo se o požaru nelegalnog odlagališta smeća površine 25 m². Požar je ugašen 18:00.
  • U 14:23 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije otvaranja vrata stana radi pružanja pomoći bolesnoj osobi u Bilicama. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i DVD Bilice s dva vozila i osam vatrogasaca. Intervencija je završena u 14:40.
  • U 23:19 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora uz kuću na području Vrpolja. Na intervenciju izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i pet vatrogasaca. Gorjelo je 10m² trave i niskog raslinja. Intervencija je završena u 00:05.
  • U 12:02 zaprimljena je dojava o potrebi asistencije hitnoj pomoći pri prenosu bolesne osobe  u gradskom predjelu Varoš u gradu Šibeniku. Na intervenciju izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i četri vatrogasca. Intervencija je završena u 13:03.
  • U 15:35 zaprimljena je dojava o požaru osobnog vozila na Materizama. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i šest vatrogasaca. Požar je ugašen u 16:19. Na vozilu je evidentna materijalna šteta, putnici nisu ozlijeđeni.
  • U 14:33 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Brodarici. Na intervenciju su izišli JVP Šibenik i DVD Brodarica s dva vozila i šest vatrogasaca. Požar je ugašen u 15:08, opožareno je cca. 4 m² drvenog otpada.