22.07.2024

U 10:34 zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji u prometu na jadranskoj magistrali u Brodarici kod Šibenika. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i šest vatrogasaca. Intervencija je završena u 11:33.

Intervencije

  • U 12:35 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije na moru u gradskom predjelu Mandalina u gradu Šibeniku. Na intervenciju izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Intervencija je završena u 13:30. 
  • U 00:07 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije otvaranja stana u stambenom objektu u ulici Stjepana Radića u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i četiri vatrogasca. Intervencija je završena u 00:51.
  • U 22:45 oglasio se požarni alarm u objektu INAVIS - pomorski inovacijski centar u ulici Velimira Škorpika u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i četiri vatrogasca. Nije bilo požarne opasnosti. Intervencija je završena u 23:35.
  • U 17:50 zaprimljena je dojava o potrebi uklanjanja grana stabla koje prijete padom na prolaznike i vozila i na šibenskoj obali. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i pet vatrogasaca. Intervencija je završena u 18:21.
  • U 15:11 zaprimljena je dojava o požaru drvenog stupa za prijenos električne energije u Podinama. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Požar se sa stupa proširio na travu i nisko raslinje cca. 1500 m². Intervencija je završena u 16:09.
  • U 01:59 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Batiželama koji je nastao uslijed udara groma. Na intervenciju su izišli JVP Šibenik i DVD  Šibenik s dva vozila i šest vatrogasaca. Intervencija je završena u 02:59.
  • U 01:16 Zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora koji je nastao uslijed udara groma u Županovićima. Na intervenciju su izišli JVP Šibenik i JVP Vodice s dva vozila i šest vatrogasaca. Požar je ugašen u 02:05.