08.05.2018.

U 13:01 zaprimljena je dojava o požaru trafo stanice u TC Dalmare U Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s četiri vozila i dvanaest vatrogasaca. Požar je nastao u postrojenju trafo stanice, zbog dima izvršena je evakuacija trgovačkog centra. Požar je ugašen u 14:03.

Intervencije

  • U 16:09 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije u stambenoj zgradi u Ulici Branitelja Domovinskog rata. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i četiri vatrogasca. Intervencija je završena u 16:37.
  • U 11:09 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije ispumpavanja mora iz broda u uvali sv. Petra u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Intervencija je završena u 13:20.
  • U 13:52  zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Donjem polju, kod crkve Sv. Lovre. Na intervenciju su izišli JVP Šibenik, DVD Šibenik, DVD Zablaće i DVD Brodarica-Krapanj sa 6 vozila i 15 vatrogasaca. Požar je ugašen u 16:53, opožarena površina je 2 ha trave i niskog raslinja.
  • U 10:24 zaprimljena je dojava da se osjeti miris paljevine u stambenoj zgradi u ulici Branitelja Domovinskog rata u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i šest vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja uvidili da se radi o zagorenoj posudi za jelo na štednjaku. Intervencija je završena u 10:50.
  • U 20:08 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije otvaranja stana u ulici Primorske čete u gradskom predjelu Crnica. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i četiri vatrogasca. Intervencija je završena u 20:39.
  • U 07:15 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije spašavanja osobe koja je pala sa balkona stambene zgrade u gradskom predjelu Šubićevac u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i osam vatrogasaca. Intervencija je završena u 07:50.
  • U 10:26 zaprimljena je dojava o potrebi tehničke intervencije otvaranja lifta u stambenoj zgradi u ulici 3. studenog 1944. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i četiri vatrogasca. Intervencija je završena u 10:43.